středa 7. srpna 2013

Příprava na advík 2013

Tak. Zhruba před dvěma týdny jsem učinila impulzivní rozhodnutí, že letos pojedu na advík. Minulý rok jsem nebyla, protože před dvěma lety to byl úplný fail, ale teď tam mají být jiní organizátoři i místo akce, tak jsem se rozhodla, že to zkusím.
Dnes jsem se odhodlala si sbalit věci a po velkém přemýšlení jsem došla k těmto čtyřem outfitům. Protože má být horko, nebudu úplně dodržovat všechna pravidla lolita (ta ramena prostě občas fakt odhalím :D), což se myslím ale dá pochopit :)
Tílko: Porcelain doll
Sukně: Kameko Ichiri
Boty: Secret shop
Ponožky: dětské oddělnení H&M
Náhrdelník: Metamorphose
Headdres: Innocent World
Pravděpodobně k tomu ještě budu mít nějaké náramky a tak, ty jsem ale nabrala s sebou skoro všechny a až na místě se rozhodnu, který k tomu nejvíc půjde. Minimálně tohle je outfit, ve kterém se snad neuvařím xD

Vždycky jsem si chtěla zkusit country lolitu a teď je k tomu ideální příležitost! Černá stuha na klobouku se k tomu outfitu sice moc nehodí, ale snad se to nějak přežije ^^
Šaty: Bodyline (moje oblíbené <3 Jsou opravdu nádherné, člověk by vůbec neřekl, že je to Bodyline)
Boty: Bodyline
Kabelka: Baťa
Klobouk: Tonak

Vtomhle už se asi budu vařit xD Přece jenom halenka, podkolenky... Mno, uvidíme, šaty jsou zase docela krátké (i já je mám nad kolena!), tak to snad nějak přežiju.
Halenka, šaty: Bodyline
Boty: Secret shop
Podkolenky: ??? (asi nějaký vietnamec)
Náhrdelník: Metamorphose

A poslední outfit... V tom se uvařím už určitě, byť je to taky sladěné do country stylu. Šaty mají totiž takovou podšívku, která je docela teplá... Tak uvidím, ale snad to nějak přežiju :D Vzala jsem si je hlavně protože jsou to mé první brandové šaty a já se nemůžu dočkat, až si je vezmu na sebe, jsou totiž opravdu nádherné!
Šaty: Innocent world
Boty: Bodyline
Taška: Baťa
Klobouk: Tonak
Ponožky: Dětské oddělení H&M
Náhrdelník: ??? dárek...

Tak mi držte palce, ať to v tom vedru nějak zvládnu. Přinejhorším prostě budu improvizovat...